Neem contact met ons op: 085 - 2500 260|info@ecomni.nl

On demand bezorging

»»On demand bezorging
On demand bezorging 2017-05-29T11:57:25+02:00

Sommige soorten producten, zoals bijvoorbeeld maaltijden en reparatie-onderdelen, lenen zich voor on demand- of flitsbezorging. De producten die besteld worden, worden direct geleverd. We helpen je met wat aandachtspunten en ideeën.

Webshop-bezorging met elektrische bakfietsen

Het is geen geheim dat we helemaal weg zijn van de cargobikes van onze klant Urban Arrow. Je komt de fietsen met op maat gemaakte bezorgbakken in steeds meer steden tegen en soms gaat het zelfs om compleet op maat gemaakte bakfietsen waarmee bijvoorbeeld Albert Heijn door de binnenstad van Amsterdam tourt.

Bezorging met deze fietsen gebeurt vaak on demand: een product wordt direct na bestelling klaargemaakt voor bezorging en met een bezorger meegestuurd. Overigens maakt het voor ons en ons verhaal natuurlijk niet uit of je met bakfietsen of met busjes of brommers je bestellingen bezorgt 🙂

Grip op flitsbezorging

Om dit type bezorging in goede banen te leiden is het nodig dat veel informatie samenkomt in een systeem, in ons geval zal dat vaak Magento zijn:

  • De beschikbare bezorgers
  • De laadcapaciteit van de voertuigen
  • De gewenste levertijden en afleveradressen
  • De geschatte reistijd

Het systeem moet de bezorgers én de klanten voorzien van up-to-date en zo accuraat mogelijke informatie. Voor klanten houdt dit in dat ze willen weten wanneer een bezorger in de buurt is, de bezorger wil weten waar ‘ie precies moet zijn en hoe hij moet rijden.

Dashboard

Misschien nog wel het belangrijkste: dat er iemand mee kan kijken op de plaats waar de bestellingen klaargemaakt worden. Die moet het overzicht hebben van wie er onderweg is waarheen, of er vertragingen optreden en welke bestellingen binnenkomen. Hiervoor maken we een dashboard waar precies alle informatie op staat die je nodig hebt.

Ecomni gaat je helpen

Als je aan directe levering wilt doen, helpen we je graag. We zetten je Magento-shop neer, helpen je met de gebruiksvriendelijkheid van je site en nemen twintig keer het hele proces met je door om er zo zeker mogelijk van te zijn dat het systeem aansluit bij jouw behoeftes.

Helaas kun je natuurlijk niet alles van tevoren al inschatten. Daarom gaan we eerst voor de basis en daarna op basis van ervaring je webshop en bezorgsysteem verder uitbreiden en optimaliseren.

Bel of mail ons

Vandaag nog. Voor een prettig gesprek en een passende offerte. Bel 085 – 876 98 55 of stuur een mail naar info@ecomni.nl om eens kennis te maken.